Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: office@apiip.ro

Eltrix | Douazeci de ani de activitate

Eltrix | Douazeci de ani de activitate

"Eltrix, cea mai mare companie de productie semnalistica din Romania si una dintre cele mai dinamice din Europa Centrala si de Est, a implinit 20 de ani de activitate."

"Dupa 20 de ani, Eltrix inseamna tehnologie de ultima generatie, o fabrica moderna si 23.000 mp suprafata de productie, birouri si depozitare. Convingerea noastra este ca oamenii definesc compania si nu invers. De aceea, investim continuu in echipa noastra, acumulind experienta intr-un domeniu care, in 1991 - anul infiintarii noastre, era ca si noi, la inceput de drum. Dorim sa multumim deasemenea clientilor si colaboratorilor nostri, fara de care nu am fi reusit in fiecare din acesti 20 de ani!" declara la unison, cei trei fondatori ai companiei, Ana-Maria Ionescu, Florin Hogea si Valentin Ionescu.

Despre Eltrix:

Eltrix acopera intreaga gama de materiale pentru industria de publicitate si marketing, cele mai importante fiind cele destinate sectorului de retail (semnalistica pentru retele de benzinarii, de show-room-uri auto, de sucursale si agentii de banci, lanturi de supermarketuri si hypermarketuri, etc.), trade marketing-ului (POSM-uri: display-uri si standuri custom made, etc.) si outdoor-ului (postere de mari dimensiuni pentru billboard-uri si unipole-uri si vizualuri gigant - mesh). Pornind de la creatie si dezvoltare de produs pina la transport, instalare si mentenanta, Eltrix ofera partenerilor sai toate serviciile aferente.i
i
Pentru mai multe detalii vizitati www.eltrix.ro.

Abonare newsletter

Ma abonez


Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.