Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: office@apiip.ro

Samdam

vegetables-155714_640

Samdam

www.samdam.ro

Descriere

Samdamgifts SRL este parte integranta a Grupului Samdam, infiintat in 1994 in Belgia, si are ca obiect de activitate importul si distributia de obiecte promotionale.

Samdamgifts SRL a dezvoltat considerabil portofoliul de servicii si produse, devenind in prezent un reper in industria de profil din Romania, oferind:

– Obiecte promotionale si articole premium

– Textile promotionale, echipamente de protectie si articole sportive

– Cadouri business si programe de loialitate.

Samdam Solutions ofera de mai bine de 20 de ani solutii complete intreprinderilor mici si mari, asociatiilor in domeniul obiectelor promotionale, cadourilor corporative, textilelor promotionale si a echipamentelor de lucru.

Samdam detine in Romania propriile spatii de productie si personalizare pentru obiecte promotionale. In prezent, paleta variata de servicii de personalizare cuprinde serigrafie, transfer serigrafic, tampografie, broderie, gravare laser, cu CO2 sau cu diamant, sublimare, etichetare volumetrica, embosare, transfer digital, imprimare digitala.

Pe langa serviciile de personalizare, oferta companiei este completata de consultanta, logistica si transport, design si creatie, instrumente de marketing.

Certificarea serviciilor este atestata prin introducerea sistemului de management al calitatii, SGS, iar calitatea noastra de membru PSI, dar si al altor asociatii de profil, adauga credibilitate si valoare companiei.

 

Abonare newsletter

Ma abonez


Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.