Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Accesoriile YELLOTOOLS acum si in Romania

Accesoriile YELLOTOOLS acum si in Romania

Accesoriile YELLOTOOLS acum si in Romania

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Anul 2015 aduce un nou Parteneriat pentru Grupul PIN. YELLOTOOLS INC – este unul din cei mai mari furnizori de accesorii pentru signmakeri, cu distribuitori în toată lumea.

Yellotools ofera peste 350 de accesorii de înaltă calitate, rezistente la uz intens, ergonomice, create și produse în Germania de o echipă de profesioniști pentru signmakeri profesioniști. Cele mai apreciate accesorii YELLOTOOLS se găsesc deja în stoc și în România.

Două din cele mai utilizate și apreciate produse, sunt Cuțitul Bodyguard și Rașcheta YelloBlade pentru îndepărtarea foliei si a adezivului.

Conceput cu un suport de sprijn din teflon care protejează materialul de zgârieturi în procesul de tăiere, cuțitul Bodyguard îți va deveni cel mai bun prieten. Pur și simplu îl vei iubi! De ce? Cu ajutorul lui poți tăia folia autoadezivă și adezivul, sau doar suportul acesteia pentru a putea fixa mai bine materialul pe suprafața pe care doresti să îl aplici.

https://www.youtube.com/watch?v=4RfsNniApaE-(sa apara direct filmuletul pentru a pastra cititorul pe pagina articolului)

 

Ca signmaker unul din joburile pe care, probabil, ai prefera să le eviți este îndepărtarea foliei autoadezive. Dezlipirea imaginilor și textelor cu unghiile este lentă și ineficientă, acest proces fiind un consumator mare de timp și energie. Racletele care conțin lame de ras pot zgâria mașina și alte suprafețe de valoare. Un compromis ar putea fi atașarea unor radiere la un burghiu, însa se face foarte multă mizerie, fapt care automat va crește timpul de finalizare a procesului de îndepartare a foliei si adezivului. Rașcheta pentru îndepărtarea foliei si a adezivului YelloBlade este instrumentul cel mai practic și eficient pentru acest proces, fiind potrivită pentru orice suprafață.

Pentru a afla detalii suplimentare despre accesoriile din gama Yellotools poți vizita www.pin.ro.

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.