Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Alege Broderia Pentru Personalizarea Rafinata a Articolelor Promotionale

Alege Broderia Pentru Personalizarea Rafinata a Articolelor Promotionale

Alege Broderia Pentru Personalizarea Rafinata a Articolelor Promotionale

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Broderia este arta decorarii prin coaserea cu acul a unor modele sau desene pe o mare varietate de materiale si textile sau obiecte de imbracaminte cu diverse intrebuintari.

De-a lungul istoriei sale, broderia a fost o arta nobila, care implica efort, atentie si precizie, o arta in care detaliul a facut mereu diferenta. Ea a fost realizata manual, femeile ocupandu-se, prin excelenta, cu aceasta “meserie” de traditie pe care o invatau de la varste fragede.

Tehnica a progresat mult in ultimele decenii, ajungand in ziua de azi sa vorbim despre broderie computerizata sau digitala, care se realizeaza prin tehnici speciale care fac din broderie cea mai apreciata metoda de personalizare si decorare a produselor textile.

Broderia este valoroasa atat prin durabilitatea indelungata a decorarii obtinute, cat si prin impactul vizual deosebit pe care il produce, ea aducand o lumina si o stralucire deosebite produselor respective (mai ales atunci cand procesul foloseste ata de brodat de calitate), pe langa eleganta si calitatea imprimeului realizat, ce confera produsului finit o nota de distinctie.

Broderia poate fi de mai multe tipuri: manualamanual-mecanica, si computerizata/digitala, realizata prin diferite procedee si tipuri de impunsaturi, cu efecte variate si de un rafinament deosebit.

Finetea detaliilor broderiei manuale sau mecanice poate fi reprodusa prin broderie digitala, ultima inovatie in domeniu. Broderia digitala permite utilizarea a diverse tipuri de materiale si economisirea timpul necesar finalizarii decoratiunii, element atat de important astazi. 

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.