Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

APIIP – partener oficial al expozitiei Corporate Gifts Show 2016

APIIP – partener oficial al expozitiei Corporate Gifts Show 2016

APIIP – partener oficial al expozitiei Corporate Gifts Show 2016

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


APIIP – partener oficial al expozitiei Corporate Gifts Show 2016

Octombrie 2016

 

In perioada 29 Sept – 1 Oct 2016 a avut loc Corporate Gifts Show - o noua editie a targului dedicat obiectelor promotionale. La aceasta editie APIIP a participat in calitate de partener oficial al evenimentului, asociatia fiind prezenta si cu stand propriu de prezentare.

Corporate Gifts Show a fost organizat intr-o formula cu totul speciala cu actiuni in premiera - Demo Area, Innovation Corner si Promotionale de Romania - precum si o campanie de comunicare speciala ce a condus la un numar mare de vizitatori.

 

 

Participarea APIIP la acest eveniment s-a realizat in urma efortului integrat al membrilor asociatiei. Standul APIIP s-a bucurat de un real succes, avand atat vizitatori interesati de activitatea si obiectivele APIIP, cat si vizitatori interesati de oferta comerciala a celor 27 de membri existenti ai asociatiei.

 

Pe parcursul celor trei zile de expozitie, vizitatorii avut ocazia de a afla mai multe despre APIIP direct de la presedintele asociatiei, dl. Zsolt Rudnyanszky. Sambata, 1 octombrie, membrii APIIP au fost implicati intr-un concurs inedit, in cadrul caruia a fost acordat premiul Innovation Award pentru obiectul promotional al anului 2016. Castigatorul competitiei a fost firma Tropeum, care a prezentat un robot controlat cu ajutorul unei aplicatii de mobil, numit sugestiv APP Robot.

Speram ca aceasta experienta a fost benefica atat pentru asociatie in sine, cat si pentru fiecare membru in parte. Multumim tuturor celor care au contribuit direct sau indirect la organizarea acestei participari, precum si celor care au fost alaturi de noi pe parcursul celor trei zile, si asteptam cu interes editiile viitoare!

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.