Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Aplicatiile masinilor CNC cu plasma

Aplicatiile masinilor CNC cu plasma

Aplicatiile masinilor CNC cu plasma

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Masinile CNC cu plasma sunt pe piata de cateva decenii, insa doar recent au devenit suficient de accesibile pentru afacerile mici si mijlocii. Sistemele actuale de taiere folosesc in mod normal computerul personal al operatorului pentru a crea modelul de taiere si pentru a controla echipamentul. Formele rezultate in urma taierii pot fi curbe complexe, taieturi interioare si colturi ascutite.

Masinile CNC cu plasma sunt utilizate pentru a taia diverse forme din placi de metal, folosind un flux de gaz ionizat de mare viteza. Desi nu sunt la fel de precise ca si masinile cu laser sau cu jet de apa, pot fi utilizate pentru piese auto, piese structurale de otel, etc. Daca doriti sa incepeti o mica afacere sau sa extindeti una deja existenta, o masina CNC cu plasma poate fi echipamentul pe care il cautati!

Masinile CNC cu plasma ofera productie la costuri foarte mici, datorita faptului ca nu necesita unelte speciale. Procesul de taiere este economic in special pentru taierea placilor groase de metal.

In primul rand veti avea nevoie de cunostinte de baza in CAD, desen tehnic si prelucrare de metal, precum si abilitati de intelegere a planurilor de executie.

O masina CNC cu plasma taie cel mai bine otelul de orice fel, dar taie cu succes si cupru, aluminiu, alama, bronz si alte placi de metal.

Majoritatea utilizatorilor de CNC cu plasma incep prin a crea obiecte decorative, insa adevarate generatoare de profit sunt diverse parti de unelte, suporturi de metal, piese de masini, piese de motocicleta, lame de cutit, indicatoare. Piata echipamentelor agricole este de asemenea o piata profitabila.

Cele mai intalnite aplicatii pentru masinile CNC cu plasma sunt:
Piese metalice facute pe comanda
Echipamente industriale
Sisteme de ventilatie
Constructie de vase
Automobile
Educatie si centre de instruire

In Romania masinile CNC cu plasma sunt distribuite de Z Spot Media, fiind disponibile in diferite dimensiuni ale mesei de lucru. Astfel, pot fi usor adaptate aplicatiilor diverse ce implica procesarea placilor de metal. Mai mult decat atat, standardele de calitate SpotLine si testele tehnice efectuate inainte de livrare garanteaza clientilor echipamente caracterizate prin performanta si fiabilitate.

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.