Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Asociatia APIIP organizeaza concursul DESIGN COMPETITION / BEST DISPLAY 2016

Asociatia APIIP organizeaza concursul DESIGN COMPETITION / BEST DISPLAY 2016

Asociatia APIIP organizeaza concursul DESIGN COMPETITION / BEST DISPLAY 2016

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Asociatia APIIP lanseaza concursul:
“DESIGN COMPETITION / BEST DISPLAY 2016"


Dupa modelul asociatiilor europene de prestigiu Red Dot si Form, Asociatia Romana APIIP initiaza o intrecere intre producatorii din industria de publicitate "APIIP DESIGN COMPETITION / BEST DISPLAY 2016".

Concursul si gala de premiere vor avea loc pe 29 iunie 2016 in cadrul Hotel Arc De Triomphe, Str. Clucerului nr 19, ora 15:00 si este adresat exclusiv membriilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor din Industria Publicitara.

Scopul concursului este de a creste competitivitatea si creativitatea membrilor asociatiei, precum si de a atrage atentia publicului tinta asupra rolului important pe care asociatia il joaca in cadrul industriei de publicitate.

Totodata, evenimentul face parte dintr-un plan de actiune pentru promovarea asociatiei in vederea promovarii externe a producatorilor romani din industria de profil.
In cadrul concursului "APIIP DESIGN COMPETITION / BEST DISPLAY 2016" se pot inscrie doar membrii asociatiei de producatori, iar miza acestuia consta in expunerea media a tuturor produselor participante.

Concurentii trebuie sa prezinte un display portabil care sa afiseze unul sau doua flyere A4 si sa sustina cateva cataloage in format A4. De asemenea, contextul de utilizare practica a display-urilor poate fi un eveniment temporar de marketing, conferinta sau showroom.


Juriul este format din personalitati cu experienta in domeniu, care vor puncta inovatia, design-ul si portabilitatea produselor inscrise in concurs.

Pentru mai multe detalii despre concurs accesati: regulamentul concursului

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.