Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Câștigă timp cu foliile ORAJET 3651RA

Câștigă timp cu foliile ORAJET 3651RA

Câștigă timp cu foliile ORAJET 3651RA

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Concurența între promovarea online și offline devine din ce în ce mai intensă, iar mediile offline par să fi pierdut această luptă. Însă online-ul nu este de ajuns când vine vorba de promovarea business-ului tău. Panourile de mari dimensiuni, poziționate strategic, reprezintă o metodă din ce în ce mai accesibilă pentru foarte multe firme mici şii medii.

Pentru a rămâne în competiția cu mediile online, promovarea offline trebuie să se reinventeze, să fie mai ușor, mai rapid și mai ieftin de implementat decât până acum.

Producătorul de folii autoadezive profesionale ORAFOL EUROPE GmbH se adaptează constant nevoilor consumatorilor și a lansat de curând foliile de print digital ORAJET® 3651RA, ideale pentru aplicații indoor și outdoor pe termen scurt/ mediu, aplicabile rapid, fără bule de aer. Foliile sunt disponibile acum in oferta Grupului PIN.

  De ce să alegi Foliile autoadezive ORAJET 3651®RA?

  • Tehnologia RapidAir® permite o aplicare ușoară și rapidă a foliei fără bule de aer.
  • Poți realiza cu ușurință print-uri de mari dimensiuni, de o calitate excelentă, la prețuri competitive.
  • Se mulează perfect atât pe suprafețe drepte cât și pentru suprafețe cu ușoare denivelări.
  • Rezistență de până la 5 ani atât indoor cât și outdoor.
  • Poți realiza print-uri în culori vii, stralucitoare, folia fiind imprimabilă cu cerneluri pe bază de solvent, eco-solvent, UV și latex,

Pentru a crește durabilitatea culorilor, precum și rezistența la factori mecanici, este recomandată laminarea acestora cu foliile Oraguard 215 sau Oraguard 210.

Pentru detalii suplimentare despre Seria ORAJET® 3651RA vizitează www.pin.ro sau contactează consultanții PIN la telefoanele: 021/423.44.33(Bucuresti) sau 0262/223.224 (Baia Mare).

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.