Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Calendarele si Agendele Promotionale, Cadouri Ideale Pentru Campanii de Inceput de An

Calendarele si Agendele Promotionale, Cadouri Ideale Pentru Campanii de Inceput de An

Calendarele si Agendele Promotionale, Cadouri Ideale Pentru Campanii de Inceput de An

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Calendarele personalizate sunt articole promotionale atat de populare, mai ales la sfarsit sau inceput de an, incat aproape ca nu mai este necesar sa subliniem importanta lor ca instrumente publicitare.

Ani la rand, calendarele imprimate cu logo au fost utilizate pentru evidentierea brand-urilor in birouri, cabinete, farmacii sau case. Investind in calendare, va asociati brand-ul cu un produs sau un serviciu care va castiga aprecierea clientilor si angajatilor, in functie de ce doriti sa accentuati.

Calendarul este o mijloc extrem de util care ii ajuta pe oameni sa fie organizati si sa isi planifice din timp activitatile, dar care are si scop decorativ, oferind un aspect placut spatiului sau biroului pe care este amplasat.

Calendarul va fi utilizat timp de cel putin 365 de zile, timp in care logo-ul si mesajul vor avea parte de expunere catre oricine se afla in trecere prin acel spatiu. Ce alt articol promotional poate fi expus cu succes atatea zile la rand, oferind lunar o noua fata brand-ului si o vizibilitate atat de buna?

Veti fi placut surprinsi de multiplele alegeri pe care le puteti face, desi practic vorbim de un singur produs. Asadar, calendarele pot fi de mai multe tipuri, in functie de spatiul de expunere pe care il aveti in vedere sau de modul de realizare: de perete, de birou si triptice, care expun lunile anului trimestrial.

Calendarele cu design sau imagini atractive vor atrage cu siguranta atentia privitorilor si le pot ramane chiar in memorie, daca le-a creat o impresie placuta. 

Din gama de calendare pe care v-o punem la dispozitie, indiferent de tipul produsului, puteti alege intre calendare decorate cu imagini care ilustreaza orase, strazi, animale, peisaje din lumea intreaga sau din Romania.

O idee pe care o puteti lua in considerare este cea de a atasa un mesaj potrivit designului pe care il doriti imprimat pe calendar, care sa fie asociat cu brand-ul dvs.

Un tip de calendar foarte solicitat recent este calendarul Color Me, care se inscrie intr-un trend ascendent, cel al coloratului pentru adulti, si care va capta atentia si interesul tuturor, indiferent de varsta, implicandu-i direct in decorarea calendarului.

Calendarul de colorat duce ideea de personalizare chiar mai departe, aceasta incepand cu brand-ul sau designul inscriptionat si continuand prin colorarea sabloanelor de catre utilizatori in functie de preferinte, ceea ce va da nastere un articol cu adevarat unic. 

In cazul in care nu stiti ce tip de calendar doriti sa oferiti sau pentru ce gen de decorare sa optati, cel mai bine este sa consultati catalogul Samdam de agende si calendare promotionale, care va poate ajuta sa alegeti calendarul potrivit brand-ului dvs. dar si segmentului de public caruia va adresati, pentru o impresia buna pe termen lung si potrivita cu viziunea stabilita.

Asadar, va puteti promova brand-ul cu stil cu articolul promotional ideal, care va ofera expunere un an intreg si care este, cel mai probabil, metoda de publicitate cea mai durabila, cea mai eficienta si cea mai ieftina prin care sa sporiti notorietatea brand-ului.  

Agende promotionale personalizate

Un alt produs care se bucura de apreciere din partea utilizatorilor dar si din partea companiilor este agenda personalizata, atat pentru spatiul generos pe care il ofera logo-ului unei companii, cat si pentru utilitatea la birou, in deplasari, la conferinte si meeting-uri. 

Pentru a descoperi mai multe informatii despre agendele personalizate si sugestii cu privire la alegerea acestora ca articole promotionale, va invitam sa cititi articolul complet pe blogul Samdam

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.