Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Cauți souția pentru o colare perfectă?

Cauți souția pentru o colare perfectă?

Cauți souția pentru o colare perfectă?

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


  • Colarea suprafețelor de mari dimensiuni îți dă bătăi de cap?
  • Folosești materiale sensibile care necesită o atenție mai mare la aplicare?
  • Vrei să scapi de urmele de apă care rămân atunci când aplici folia umed?
  • Vrei să obții o colare perfectă chiar și pe suprafețe dure sau neregulate?
  • Vrei să aplici folia autoadezivă cu ușurință chiar și în zone greu accesibile?

Dacă răspunzi DA la una sau mai multe din întrebările de mai sus, atunci Gama de raclete Yellotools este pentru tine.

Raclete pentru colări de mari dimensiuni TimberMaxx - concepute din lemn cu rezistență foarte bună la uz intens, oferă o rigiditate bună la torsiune, ceea ce îți permite o aplicare ușoară și rapidă a foliei autoadezive. Disponibile în diferite dimensiuni (47cm-100cm), se mulează perfect nevoilor tale, fiind potrivite pentru aplicarea foliei autoadezive pe orice tip de suprafață plană.

Raclete YelloBig - raclete din plastic de 30cm, foarte ușor de utilizat, disponibile atât în variantă simplă cât și cu două tipuri de pâslă – albă și neagră – ee ideală pentru colări de mari dimensiuni.

Raclete YelloFlex/ YelloFlex Shape – raclete din plastic foarte plate, flexibile, cu o margine din cauciuc, ideale pentru îndepărtarea apei de sub folie la aplicările umede. Inițial, au fost concepute pentru aplicarea foliilor autoadezive pe geamuri, pentru ca nu zgârie materialul. Ulterior s-au dovedit a fi perfecte pentru îndepărtarea apei atunci când se realizează aplicări umede. Forma specială a racletei YelloFlex Shape garantează accesul în cele mai dificile zone ale mașinii.

Raclete FeltBloc - 100% pâslă - fabricate dintr-o lână austriacă de calitate sunt perfecte pentru aplicații pe suprafețe dure sau neregulate. Ușor de utilizat pentru o performanță superioară. Disponibile în trei forme: pătrată, dreptunghiulară sau semilună, cu două densități: 0,50g/cm³ sau 0,55g/cm³.

Pentru mai multe detalii despre Gama de raclete Yellotools, viziteaza www.pin.ro, sau contactează consultanții Grup PIN la telefoanele 021/423.44.33 (Buc) sau 0262/223.224 (BM).

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.