Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

 • Telefon: 0722 809 006
 • Email: birou@apiip.ro

Cum sa iti cresti productivitatea in procesul de termotransfer

Cum sa iti cresti productivitatea in procesul de termotransfer

Cum sa iti cresti productivitatea in procesul de termotransfer

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Îndepărtarea materialului suport de pe foliile de termotransfer poate fi un proces consumator de timp daca nu cunoști tehnicile potrivite pentru a finaliza job-ul. Cu ajutorul câtorva ponturi, poți economisi timp, bani și îți poți crește productivitatea.

 1. Asigură-te că materialul de termotransfer este poziționat pe o suprafață plană înainte de a începe procesul de îndepărtare a surplusului.
 2. Agaţă materialul de termotransfer utilizând instrumentul de decapare EZ Weeder, conceput cu un vârf curbat foarte ascuțit cu ajutorul căruia poți îndepărta foare ușor surplusul de material, chiar și cele mai mici detalii.

  PONT !!

  Nu se recomandă decaparea surplusului de material de termotransfer începând cu marginea.

 3. Îndepărtează surplusul de material din interiorul literelor cu ajutorul instrumentului EZ Weeder folosind aceeași metodă ca și la pasul anterior.
          PONT !!
          Poți repeta procesul de decapare a literelor de până la 10 ori fără să fii nevoit să te oprești să cureți instrumentul EZ Weeder dupa fiecare literă.

          Pentru a-ți crește productivitatea, este recomandat să îndepărtezi elementele din interiorul graficii la început, iar apoi surplusul exterior. În acest fel, nu vei fi nevoit să revii la decaparea literelor în timp ce surplusul îndepărtat se lipeşte de diferite părți ale lucrării.

           PONT !!

           Asigură-te că îndepărtezi surplusul trăgând materialul spre cavitatea interioaăa a literelor.

            Vei observa că surplusul se îndepărtează foarte ușor dintr-o singură bucată, fără deteriorări ale materialului, chiar și în cazul literelor dificile – litera “E” este cel mai elocvent exemplu.

 • Categorii noutăți
  Abonare newsletter

  Mă abonez

  Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.