Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Cum Sa Te Promovezi Inteligent prin Textile Promotionale in Sezonul Rece

Cum Sa Te Promovezi Inteligent prin Textile Promotionale in Sezonul Rece

Cum Sa Te Promovezi Inteligent prin Textile Promotionale in Sezonul Rece

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Companii cunoscute sau brand-uri renumite aleg sa foloseasca produse textile traditionale pentru a-si face publicitate sau a-si promova imaginea. Acestea sunt apreciate de utilizatori, mai ales daca sunt alese cu atentie, conforme cu stilul lor de viata si oferite la momentul potrivit.

Dupa decizia utilizarii textilelor promotionale in campaniile de promovare, dintre criteriile cele mai importante de avut in vedere se evidentiaza calitatea materialelor, utilitatea si anotimpul in care vor fi oferite.

Acest ultim criteriu este foarte relevant pentru impresia pe care vreti sa o creati, deoarece a oferi un tricou cu maneca scurta in mijlocul lunii decembrie, cand clientul va amana purtarea, va fi practic o investie ineficienta.

Insa, daca optati pentru un articol care va fi de folos chiar atunci, el va fi apreciat, purtat si folosit cu placere, iar impresia creata atat asupra utilizatorului, cat si asupra celor din jur, va fi extrem de placuta.

Desigur, nu trebuie ignorat faptul ca alegerile textilelor promotionale difera in functie de publicul pe care il ai in vedere. Astfel, daca campania de branding se adreseaza in principal tinerilor, atunci libertatea in selectarea modelelor, culorilor si design-ului este mult mai mare, dublata de creativitate si imaginatie.

Asadar, avand in vedere ca anotimpul rece bate la usa, va propunem o serie de articole textile promotionale potrivite pentru temperaturi scazute, reprezentative pentru categoriile din care fac parte si care vor ajuta la expunerea brand-ului, chiar si in conditii mai putin favorabile pentru a va evidentia si distanta de competitori.

Astfel, folosind aceste sugestii, puteti pregati din timp campaniile de marketing pentru sezonul racoros fara ca acesta sa va surprinda nepregatiti.

Utilizeaza potentialul deloc de neglijat pe care articolele de imbracaminte personalizate il au in promovarea imaginii companiei tale in sezonul rece si bucura-te de beneficiile obtinute. 

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.