Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Decoratiuni, Ornamente si Cadouri de Craciun Pentru o Atmosfera Primitoare de Sarbatori

Decoratiuni, Ornamente si Cadouri de Craciun Pentru o Atmosfera Primitoare de Sarbatori

Decoratiuni, Ornamente si Cadouri de Craciun Pentru o Atmosfera Primitoare de Sarbatori

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Sarbatorile de iarna se spropie cu pasi repezi si, treptat, totul intra in atmosfera potrivita: casele noastre, magazinele, spatiile de birouri, vitrinele; chiar si orasele se pregatesc pentru a contribui la starea generala de sarbatoare.

De obicei, unele spatii, cum sunt cele comerciale, incep mai devreme decat restul decorarea cu ornamente de Craciun pentru a atrage atentia clientilor, invitandu-i la cumparaturi. Administratiile spatiilor publice si de birouri sunt cele care intra apoi in febra pregatirilor, iar dupa, mult mai aproape de Craciun, oamenii se preocupa de casele si spatiile personale. 

Pregatirea nu implica doar decorarea interioarelor cu ornamente in stilul specific, ci si cautarea cadourilor promotionale potrivite atat pentru colaboratori, cat si pentru clienti, angajati sau parteneri de afaceri.

Foarte frecvent, decorarea bradului de Craciun intr-un spatiu de lucru este o activitate colectiva, care ofera un prilej de relaxare si interactionare intre colegi sau cu cei care trec pragul sediului firmei dvs.

Astfel, pentru a avea un spatiu si o atmosfera armonioase, este nevoie de decoratiuni si ornamente alese cu grija, in culori traditionale sau asortate, de ce nu, cu logo-ul si culorile brand-ului dvs. Asadar, puteti avea interioare amenajate cu gust si care sa se incadreze in acelasi timp in identitatea vizuala a companiei.

Puteti chiar sa stabiliti teme in amenajare si sa incercati sa respectati liniile propuse, atat in decorarea bradului si a unor elemente de interior, cat si, spre exemplu, a spatiului in care intentionati sa organizati petrecerea companiei, un prilej de voie buna atat de indelung asteptat de angajati.

Daca va aflati in impas in aceasta directie, noi va oferim o serie de sugestii, cu ajutorul carora va puteti pregati mai usor de sarbatori. 

Atunci cand intra intr-un spatiu amenajat special pentru sarbatorile de iarna, in atentia majoritatii oamenilor este bradul de Craciun, ca o piesa de rezistenta. Acesta poate fi chiar singura decoratiune prezenta, deci e necesar sa iasa in evidenta sau sa creeze o impresie placuta.

Nu puteti omite globurile pentru brad: atat cele rosii traditionale, cat si cele pictate, cu imagini sau simboluri specifice.

Globul mare, decorat atent, poate fi un cadou promotional perfect pentru clientii companiei

Orice brad de Craciun este impodobit cu un glob statement, care se detaseaza vizual de celelalte


Bradul mai poate fi impodobit si cu diferite figurine decorative, reprezentand obiecte specifice sau personaje de poveste, realizate din materiale ecologice, pasla sau lemn.

Figurinele decorative pentru brad sun ornamente foarte apreciate

Decoratiunile unice pentru brad vor iesi in evidenta si vor da un aspect deosebit amenajarii

Daca doriti sa creati o numaratoare inversa, colectiva, pana la ziua in care crestinii sarbatoresc Craciunul, puteti achizitiona o ghirlanda cu cizmulite din pasla, care poate avea rolul de calendar al biroului. O asemenea decoratiune constituie si un cadou inspirat pentru colegi.

Numarati zilele ramase pana la Craciun cu ajutorul calendarului inedit de Advent cu ghetute din pasla

Ghirlanda calendar de Advent va ajuta sa numarati zilele ramase pana la Craciun

Cititi si alte sugestii de decorare a spatiilor companiei dumneavoastra sau descoperi idei de cadouri promotionale pe care le puteti oferi clientilor sau angajatilor in prag de sarbatori. 

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.