Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Incepe Noul An Scolar cu o Campanie Promotionala Creativa

Incepe Noul An Scolar cu o Campanie Promotionala Creativa

Incepe Noul An Scolar cu o Campanie Promotionala Creativa

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


In timp ce vacanta este inca in desfasurare, companiile sunt in plin proces de pregatire a unor campanii de promovare cu ocazia inceputului de an scolar sau universitar.

Nu rata oportunitatea oferita de reinceperea scolii si vizibilitatea pe care acest sezon o ofera brand-ului tau. Asigura succesul afacerii creand campanii creative de marketing si pune pe primul plan necesitatile celor carora te adresezi in mod obisnuit.

Promoveaza-te in acest sezon, incluzand in campania de promovare rechizite scolare personalizate, numind aici instrumente de scris, ghiozdane, caiete pentru elevi sau agende pentru profesori.

Desigur, nu doar inceputul anului scolar poate fi o ocazie de promovare. In sistemul educational, sunt organizate evenimente de diferite tipuri pe parcursul intregului an educational, insa acum este momentul ideal pentru branding, deoarece atentia indreptata asupra articolelor specifice este maxima si eficienta campaniilor de marketing de profil atinge cote superioare celor din restul anului scolar.

In asteptarea inceperii scolii, Samdam vine in intampinarea necesitatilor tale de marketing cu o selectie de articole promotionale, atent alese cu scopul cresterii notorietatii brand-ului prin impactul imediat asupra utilizatorilor. 

 

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.