Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

ORACAL 970 – efect cameleon. Imaginația ta este limita!

ORACAL 970 – efect cameleon. Imaginația ta este limita!

ORACAL 970 – efect cameleon. Imaginația ta este limita!

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Noua gamă de folii autoadezive de la ORAFOL duce colarea la un nou nivel.

Culorile noi din seria ORACAL 970 Premium Shift Effect Cast sunt dedicate colărilor integrale auto sau pentru a scoate în evidență anumite elemente ale mașinii, cum ar fi capota, bara, bordul, mânerul ușii etc. Foliile pot fi folosite pe suprafețe neregulate și ușor curbate și sunt foarte ușor de îndepărtat cu instrumentele corespunzătoare.

Toate culorile sunt disponibile atât cu adeziv standard (ORACAL 970), cât și Rapid Air (ORACAL 970RA), cu finisaj mat sau lucios.

 

Cele trei culori noi, întregesc gama deja existentă – 96 culori – din seriile ORACAL 970/ 970RA. Noile culori oferă un efect special – culoarea își schimbă nuanța în funcție de unghiul vizualizării: verde- albastru, turquoise – lavandă, vișiniu – bronz.

Tehnologia RapidAir® ușurează procesul de aplicare fără bule de aer, în special pe suprafețe de mari dimensiuni sau pe suprafețe cu ușoare denivelări. Aerul poate fi ușor îndepărtat de sub folie, printr-o simplă apăsare cu racleta peste material.

Spre deosebire de vopsea, care nu poate reproduce un astfel de finisaj, aceste folii au un aspect unic. Iar partea bună este că le ai la îndemână în oferta Grupului PIN. Design-ul mașinii tale este limitat numai de imaginația ta!

Gama de folii autoadezive ORACAL 970 Premium Shift Effect Cast este pentru tine dacă:

  • Ești o persoană creativă, in căutare de noi opțiuni de design
  • Cauți un finisaj pe care vopseaua nu îl poate reproduce
  • Vrei sa oferi mașinii tale un look unic

SINGURA LIMITĂ ESTE IMAGINAȚIA TA!

Pentru detalii suplimentare despre ORACAL 970 Premium Shift Effect Cast vizitează www.pin.ro, sau contactează consultanții GRUP PIN la telefoanele: 021/423.44.33 (BUC) și 0262/223.224 (BM).

 

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.