Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

S.A.C. - SOLUTII DE AFACERI CREATIVE ,,De la noi pleci cu un sac de idei”

S.A.C. - SOLUTII DE AFACERI CREATIVE ,,De la noi pleci cu un sac de idei”

S.A.C. - SOLUTII DE AFACERI CREATIVE ,,De la noi pleci cu un sac de idei”

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Un Eveniment ALTFEL Organizat de:

PIN PLUS PIN, UPDATE ADVERITISING, J&J GROUP.


De la ce a pornit ideea evenimentului?

S.A.C este un Eveniment cu și despre Specialiști din Industria Publicitară și nu numai… Un Proiect născut din Dorința a 4 Echipe Complementare - oameni motivați de gândul de a oferi o Experiență Completă într-un Singur Eveniment. Organizatorii vă promit: Emoții, Trăiri, Experiențe, Networking. Ideile practice sunt o Punte de legătură între finanțare, producție, tehnologie - soluții personalizate și semnalistică indoor/outdoor.

 

Ce aduce S.A.C. diferit ?

În spatele fiecărei Companii de Success există o Echipă de Oameni Dedicați. Ei se implică în permanență pentru a oferi o experiență de neuitat - celor care le trec pragul. Pornind de la această idee, S.A.C iese din tiparul evenimentului clasic de promovare. Organizatorii isi propun sa ofere pariticpanților - un mediu care încurajează Comunicarea, Creativitatea, Libertatea de a fi diferit și de a ieși din anonimat.

Cei 4 organizatori: PIN PLUS PIN, UPDATE ADVERTISING, J&J GROUP, WISE FINANCE GRUP, doresc prin acest eveniment să arate că printr-o ,,colaborare diferită/atipică” poți realiza ceva cu Totul Special. Acest Eveniment ,,Altfel” își propune să ofere valoare participanților, în spiritul motto-ului: ,,De la noi pleci cu un sac de idei”…

Evenimentul se desfășoară pe parcursul unei zile - între 8 și 10 ore - structurat în două părti. Prima parte a zilei este dedicată conferințelor. Cei patru organizatori - împreună cu invitații speciali - prezintă teme de maxim interes din domenii diferite. De exemplu: cum să angajezi cei mai buni oameni pentru echipa ta/ cum să comunici/ cum să ai un website de success/ cum să reacționezi în situații de criză… !! În a doua parte a zilei, sunt organizate workshop-uri cu demonstrații practice. Fiecare participant este liber să aleagă temele de interes personal. La final ziua se încheie cu un cocktail de socializare la un pahar de vin. Astfel, într-un mod creativ și relaxant, participanții socializează, schimbă idei, crează conexiuni… și de ce nu, încheie parteneriate.

În paralel cu workshop-urile și conferințele, firmele organizatoare oferă într-o mini-expoziție noutăți interesante: tehnologii, materiale, accesorii.

 

Cui se adresează?

S.A.C. este un eveniment gândit să adune împreună Firme din Industria de Publicitate, dar și Clienți Finali – consumatori de publicitate. Pornind de la Industria de Publicitate, Industria Imprimărilor Textile, Industria Auto, Industria Mobilei, IT… până la Turism, Agricultură. S.A.C. are cu siguranță o idee/soluție semnificativă - pentru TINE.

 

Ce pierzi dacă nu participi?

  • șansa de a afla informații vitale pentru creșterea competitivității, dezvoltarea și extinderea Afacerii Tale
  • șansa de a câștiga clienți noi din diferite Industrii.
  • șansa de a afla informații relevante despre soluțiile de finanțare - a Companiei Tale - cu ajutorul Fondurilor Nerambursabile… disponibile până în 2020.
  • șansa de a afla soluții pentru a-ți Crește Vânzările
  • șansa de a afla informații despre cum poți să îți Crești Productivitatea
  • șansa de a afla ultimele noutăți despre noile materiale promoționale - care te pot ajuta să te Diferentiezi de concurență
  • șansa de a câștiga Premiile puse în joc de organizatori.

 

Ce spun cei care au participat la I-a Ediție?

„Am venit să cunosc oamenii de la firmele cu care lucrăm și să văd cum gândesc ei afacerea, dar și să cunosc alți oameni, iar în măsura în care mi se pare interesant poate chiar să colaborăm. Ceea ce am găsit aici mi s-a părut foarte interesant și am reușit să văd oamenii din spatele afacerilor.”

Camelia Tudor - Director General - TGV Media (București)

 

„Lucrez de mulți ani cu doamna Dănăilă și am venit la Brașov pentru că știu că organizează evenimente extraordinare. Sunt foarte încântat de faptul că am cunoscut oameni deosebiți aici și plec cu lucruri foarte interesante. Felicitări pentru acest eveniment și la cât mai multe!”

Cristel Ștefănescu - Director - Publicitar Com (Râmnicu Vâlcea)

 
„Am venit aici să cunosc alți furnizori de echipamente, să văd ce furnizori mai sunt pe piață de unde pot lua mai multe informații și chiar aparaturi de care avem nevoie în realizarea de echipamente de protecție. De exemplu, m-a interesat mașina de imprimat tricouri pe care, probabil, o vom achiziționa în cel mai scurt timp pentru că avem multă forță de muncă și nu mai facem față comenzilor. Am aflat destul de multă informație utilă astăzi pe care o voi folosi începând de mâine în activitatea mea la firmă. Am găsit aici ceea ce m-am așteptat.”

Claudia Grădinariu - Director vânzări - Codtex (Brașov)

Când și unde va avea loc?

A II-a Ediție S.A.C. va avea loc pe 13 OCT 2015. București - Crystal Pallace Ballrooms.

Pentru detalii suplimentare despre program/speakeri și înscrierea/rezervarea locului la eveniment - vizitează www.solutiiafacericreative.ro sau scanează QR code-ul de mai jos.

Urmărește site-ul evenimentului pentru a afla când vine S.A.C. în orașul tău!

PIN PLUS PIN , UPDATE ADVERTISING, J&J GROUP – TE INVITĂ ,,să te ții de SAC”... până capeți Ideile/Soluțiile importante pentru TINE.

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.