Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Sorturile Personalizate - Articole Promotionale Populare in Industria Ospitalitatii si Alimentara

Sorturile Personalizate - Articole Promotionale Populare in Industria Ospitalitatii si Alimentara

Sorturile Personalizate - Articole Promotionale Populare in Industria Ospitalitatii si Alimentara

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Sorturile incep sa devina articole promotionale foarte populare datorita numarului mare de posibilitati de promovare pe care le ofera unui brand. Sorturile inscriptionate sunt produsele perfecte pentru evenimentele din industria ospitalitatii si alimentara, indiferent daca ne referim la un hotel, un restaurant sau alte spatii care gazduiesc receptii sau gale de promovare.

Sorturile imprimate sunt o alegere excelenta pentru companiile care activeaza in domeniul alimentar sau in industria ospitalitatii deoarece sunt foarte relevante pentru brand-ul imprimat si, de obicei, sunt un plus la evenimentele de marketing.

Samdam vine in intampinarea necesitatilor clientilor sai cu o oferta speciala pentru sorturile de bucatarie, prin care beneficiati de personalizarea gratuita la o culoare in cazul unei comenzi minime de 100 de bucati.

Sortul nu este un articol rezervat doar spatiului din bucatarie, el putand deveni un obiect multifunctional. Indiferent daca gatiti de placere sau aceasta este profesia dvs., sortul va vine in ajutor. Este extrem de util atat barmanilor cat si ospatarilor, dar si artistilor sau in diverse ateliere de creatie pentru a oferi protectia necesara hainelor si, de ce nu, identitate vizuala.

Treceti bariera bucatariei cu sorturile personalizate

Un sort personalizat este o metoda eficienta de a condimenta petrecerea pe care o organizati, asadar folositi-l cu incredere ca parte integranta a schemei de promovare. Puteti, de asemenea, sa abordati teme unice, iar apoi sa folositi sorturile personalizate ca motive pentru a anima conversatiile si a ajuta oaspetii sa comunice mai usor unii cu altii. Mai mult, atunci cand petrecerea s-a incheiat, permiteti invitatilor sa pastreze sortul respectiv ca suvenir de la evenimentul dvs.

Sorturile personalizate constituie si cadouri inspirate. Sunt perfecte drept mici daruri pentru cinele organizate pentru angajati si colaboratori in preajma sarbatorilor, cand se petrece mai mult timp in bucatarie pentru pregatirea bunatatilor pentru mesele de sarbatori.

De asemenea, daca sunteti invitati la evenimente de acest gen si vreti sa creati impresie, puteti oferi un astfel de cadou celorlalti invitati pentru a crea o impresie memorabila. In acelasi mod poate fi folosit si de patronii de restaurante in apropierea sarbatorilor pentru a-si fideliza clientii: la finalul cinei sau pranzului, acestia se vor bucura daca vor primi un sort cu logo-ul restaurantului lor preferat si vor mai reveni.

Pentru a descoperi mai multe informatii cu privire la utilizarea sorturilor personalizate in campaniile de promovare, va invitam sa cititi sugestiile si recomandarile pe blogul Samdam.

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.