Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Tagonce – Eticheta Promotionala de Voiaj a Generatiei Viitoare

Tagonce – Eticheta Promotionala de Voiaj a Generatiei Viitoare

Tagonce – Eticheta Promotionala de Voiaj a Generatiei Viitoare

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Ideea crearii Tagonce ii apartine lui Brian Høj Andersen, din Copenhaga, Denemarca, dupa repetarea unui scenariu cu care toti ne-am confruntat la un anumit moment dat.

Totul este pregatit pentru calatoria planificata si urmeaza sa luati avionul spre destinatie. Ajungeti la aeroport si cautati o eticheta pentru bagaje pe care sa treceti repede informatiile de contact. Se intampla sa nu gasiti o astfel de eticheta sau, din graba, sa nu apucati sa notati toate informatiile corect.

Dupa multe situatii de acest tip in cazul calatoriilor cu avionul, in cele din urma, in timpul unui zbor spre Paris, Brian si sotia lui au luat decizia gasirii unei solutii mai simple, pe care nu au reusit sa o identifice; asa a aparut Tagonce, pe care au creat-o, practic, dintr-o necesitate. Proiectul Tagonce a devenit realitate cu ajutorul finantarii obtinute prin Kickstarter.

Ce este Tagonce?

Tagonce este o eticheta de voiaj multifunctionala, extreme de usor de utilizat datorita faptului ca poate fi atasata de orice doriti: poseta, geanta de voiaj, geamantan, cheile de la masina, zgarda animalului de companie sau rucsacul copilului dvs.

Este necesara doar ajustarea setarilor de intimitate in functie de modul de utilizare. Eticheta si software-ul dedicat au fost create, dezvoltate si produse in Danemarca.

Tagonce este 100% sigura

Producatorii folosesc URL-uri GUID pentru a va proteja informatiile personale. Utilizeaza, de asemenea, protectie SSL, ceea ce inseamna ca nimeni nu va putea detecta URL-ul sau informatiile pe care le introduceti folosind platform pusa la dispozitia utilizatorilor.

Daca va aflati in calatorie si nu vreti ca oricine sa poata scana si descoperi informatiile dvs. personale, puteti accesa meniul Setari al aplicatiei pentru a porni sau opri disponibilitatea acestora.

Avantajele utilizarii Tagonce

Protejati intimitatea: Daca nu doriti ca detaliile personale sa fie disponibile, le puteti dezactiva (On sau Off) din meniul Setari.

Economisiti timp: Introduceti informatiile permanente de contact o singura data si nu va mai fi nevoie sa le rescrieti la fiecare calatorie.

Actualizati informatiile de contact: Puteti oricand si de oriunde sa modificati informatiile de contact fara a avea fizic bagajul langa dvs.

Planificati din timp: Planificati o calatorie mai lunga prin introducerea datelor si destinatiilor viitoare, iar informatiile de pe eticheta se vor schimba in functie de datele nou introduce.

Acces facil: Puteti accesa si/sau modifica informatiile de contact in drum spre aeroport, acasa, dupa check-in sau chiar in timpul zborului.

Comunicare directa: Persoana care va gaseste bagajul va poate contacta cu usurinta, fara intermedierea unei terte parti. Prin telefon, mesaj sau email, la o simpla apasare de buton, veti primi coordonatele exacte ale locului in care v-a fost descoperit bagajul.

Va invitam sa cititi mai multe detalii despre cum functioneaza produsul si detalii despre aplicatia dedicata si sa urmariti un video care ilustreaza foarte bine utilitatea Tagonce pe blogul Samdam.

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.