Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Urna GIGANT !!! 2 x 2 x 2 Metri

Urna GIGANT !!! 2 x 2 x 2 Metri

Urna GIGANT !!! 2 x 2 x 2 Metri

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


În luna februarie, în timp ce veneam de la un curs de management de la Predeal, mă sună Alex Zamfir (membru fondator asociația 1leu.org) și îmi spune: „Jolly am o idee … cum ar fi să facem o urnă gigant de 2 pe 2 metri pentru a strânge leu cu leu banii necesari spitalului?”

Pentru moment am tăcut, iar apoi am zis hai să-i dăm drumul. Și așa a început conceptul urna GIGANT.

Noi am reușit să proiectam (teoretic) și să facem costurile informative pentru Alex în câteva zile, însă apoi ne­-am lovit de problema cine va fi de acord să amplasăm această urnă. Asa că proiectul a rămas pe stand by.

La sfarșitul lunii octombrie m­-a sunat Alex fericit că se pare că avem unde să amplasăm urna și dacă reușim să o montăm în noaptea de 6 spre 7 noiembrie în Sun Plaza.

Și astfel am dat drumul la producția celei mai mari urne … urna GIGANT.


„De ce o urnă gigant? Pentru că vrem să strângem acolo câte puțin de la fiecare. Vrem ca acest spital al nostru, al tuturor, în care îi vom trata și îi vom vindeca pe copiii noștri bolnavi de cancer să fie construit cu ajutorul cât mai multor persoane. Vrem ca atunci când ne vom apuca de construcție să ne simțim cu toții mândri de ceea ce am realizat. Căci să nu aveți vreun dubiu: stă în puterea noastră și numai a noastră să construim acest spital.” – Alex Zamfir

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.