Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Z Spot Media introduce imprimantele UV de format mare Docan

Z Spot Media introduce imprimantele UV de format mare Docan

Z Spot Media introduce imprimantele UV de format mare Docan

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Z Spot Media, furnizor de solutii pentru productia publicitara si cea industriala, introduce pe piata din Romania imprimantele UV de format mare ale brandului Docan. Fie ca este vorba de imprimante flatbed, roll to roll sau hibrid, aceste echipamente se adreseaza productiei de volum mare.

Tehnologia UV reprezinta noul trend pe piata productiei publicitare, fiind folosita pentru o gama larga de tipuri de echipamente, in principal echipamente de printare. Avantajul principal al tehnologiei UV consta in reducerea semnificativa a timpului de uscare a printurilor, aspect crucial in cazul productiei industriale de volum mare. Imprimantele Docan raspund acestui trend prin introducerea sistemelor UV pentru sapte modele, si anume: DC-1212UV, DC-3116UV, DC-3210UV, DC-M6UV, DC-M8UV, DC-M10UV si R3300.

In functie de nevoile specifice de printare si de numarul capetelor de printare, fiecare model Docan poate fi configurat cu capete de printare Konica Minolta sau Ricoh. De asemenea, dimensiunile de printare disponibile sunt generoase, pornind de la 1,2m x 1,2m si ajungand pana la 3,2m x nelimitat.

De asemenea, in functie de mediile de printare acceptate, exista modele flatbed (folosite in principal pentru materiale rigide precum lemn sau sticla), modele roll to roll (exclusiv pentru materiale flexibile de tipul banner-ului sau tesaturilor), sau modele hibride (ce accepta o mare varietate de tipuri de media).
Produsele sunt disponibile pe site-ul www.zspotmedia.ro in categoria Imprimante flatbed UV, impreuna cu informatii complete referitoare la aplicatii si specificatii tehnice. Tot acolo puteti obtine si oferte de preturi pentru intreaga gama.

Infiintata in 2003, Z Spot Media este un important furnizor de soluții tehnologice pentru afaceri din cele mai variate domenii. Solutiile oferite clientilor acopera domenii clasice precum productie publicitara, semnalistica, print digital si finisare documente, digitizare carte dar si domenii tehnologice de ultima generatie precum proiectare 3D, prototipare 3D si inginerie inversa. Cu o vasta experienta in domeniu, firma distribuie la nivel national branduri renumite de echipamente, o paleta larga de consumabile, media, folii adezive si accesorii, si ofera servicii complete pentru clienti – transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie).

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.