Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

Întâlnirea PAPIIP din 19 aprilie 2018, o rampă a viitoarelor proiecte

Întâlnirea PAPIIP din 19 aprilie 2018, o rampă a viitoarelor proiecte

Întâlnirea PAPIIP din 19 aprilie 2018, o rampă a viitoarelor proiecte

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Pe 19 aprilie 2018, Rin Central Hotel București a găzduit întâlnirea Patronatului Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate (PAPIIP) în cadrul căreia membrii noii conduceri – președintele Zsolt Rudnyanszky și vicepreședinții Lavinia Pop și Matius Ichim - au prezentat viitoarele proiecte ce urmează să fie materializate.

Agenda zilei a avut ca punct de debut nevoia de promovare a asociației și a membrilor acesteia. Inițiativa este în curs de desfășurare, astfel încât potențialul PAPIIP să fie pus în lumină atât prin canale de comunicare clasice, cât și prin prezența în spațiul social media.

  

Ideile s-au conturat și în privința viitoarelor întâlniri ale asociației care vor avea loc în afara municipiului București, în vizită la diferiți membri PAPIIP. Constanța, orașul în care își desfășoară activitatea compania Spiroplastic, este prima locație vizată. O asemenea întâlnire va fi organizată în perioada următoare și alături de Asociația Tipografilor Transilvania (ATT), urmată de alte ocazii care să faciliteze legăturile dintre membrii PAPIIP și asociații alături de care se pot dezvolta colaborări.

 

Întrucât relația cu organizații și autorități din domeniu este fructuoasă pentru îndeplinirea scopului asociației, președintele PAPIIP, Zsolt Rudnyanszky a prezentat membrilor informații ca urmare a participării sale la AGA a European Sign Federation (ESF), care a reunit reprezentanții celor mai importante asociații de profil din Europa.

  

Întâlnirea s-a încheiat cu prezentările a trei furnizori de servicii invitați să își expună ofertele prin care membrii PAPIIP pot beneficia de discount-uri de volum: Alliantz Țiriac – asigurări de sănătate pentru angajați, Credit Info – rapoarte financiare despre firme și Tinmar – furnizor de energie electrică B2B și B2C.

  

Întrunirea PAPIIP a creat și cadrul de împărtășire a planurilor, experiențelor și ideilor printr-o sesiune de networking care a încurajat dialogul între membrii prezenți.

    

Implicare si colaborare!

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.