Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

INKNOVATORS - un nou producator de cerneluri textile, in Romania prin Hollrom Impex SRL

INKNOVATORS - un nou producator de cerneluri textile, in Romania prin Hollrom Impex SRL

INKNOVATORS - un nou producator de cerneluri textile, in Romania prin Hollrom Impex SRL

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


Hollrom Impex SRL, furnizor al produselor de profil serigrafic, tampografic și print digital, dorește să vă informeze că în cursul lunii Octombrie 2018 deschide o campanie de promovare a unui furnizor nou pe piața din România: INKNOVATORS.
Dorim să efectuăm în cadrul unei săptămâni calendaristice o serie de vizite la sediul firmelor interesate pentru a prezenta direct aceste cerneluri destinate print-ului pe material textil, și a le pune la treabă în print.
Am căutat un produs nou, revoluționar, ecologic. O nouă cerneală textilă, care să ofere avantaje reale față de ceea ce se găsește în prezent în piața locală, prireprezentanții și distribuitorii locali. De aceea, în urma unui lung interval în care am cautat și iar am căutat un produs de real ajutor pentru piață, am luat legătura cu cei de la Inknovators și credem că într-adevăr prin produsele lor, putem face diferența.
In primă fază, suntem interesați exclusiv de ateliere serigrafice având un consum de cerneluri de minim 15-20 kg asortate pe lună.

Cei interesați, vă rugăm să ne contactați direct prin e-mail la adresa hollrom@hollromimpex.ro, sau la numerele de telefon 0372730921 sau 0213127763.
De asemenea vă invităm să vizionați website-ul nostru www.hollromimpex.ro.
Avantajele majore ale tehnologiei hibride pe bază de apă Inknovators sunt:
 
unnamed  Cernelurile sunt fabricate dintr-un singur component, fără a fi nevoie de niciun aditiv, catalizator etc.
unnamed_1 Timpul până la înfundarea sitelor la utilizarea produselor hibride pe bază de apă este de cel puțin 3-4 ori mai lung în comparație cu oricare altă cerneală pe bază de apă.
unnamed_2 Utilizând tehnologia hibridă nu veți întâlni problemele comune la imprimare, cum ar fi înfundarea ecranului sau uscarea pe ecran.
Fiind una dintre cele mai inovative companii din industria de imprimare serigrafică pe textile, Inknovators a creat o noua generație de cerneluri pe bază de apă, Cerneluri Ecologice Discharge, cerneluri cu sublimare și cerneluri plastisol fără PVC, făcând din sustenabilitatea ecologică prima noastră prioritate în cadrul procesului de producție.
unnamed1_400
Suntem mândri să anunțăm că Inknovators, având mai mult de 35 de ani de experiență, este unul din puținii producători, care nu numai că produc cerneluri, dar care, de asemenea, produc și formulează materiile prime precum și lianții utilizați, ceea ce face din companie un lider în industrie.
Sistemul hibrid de cerneluri pe bază de apă este fabricat utilizând cele mai noi tehnologii.
unnamed2_400           
În ciuda faptului că astăzi toți producătorii fabrică cerneluri poliuretanice și acrilice bazate pe apă,  Inknovators urmărește să schimbe tendințele viitoare în imprimarea serigrafică și imprimarea cu sublimare, introducând propriul sistem hibrid unic. 
Spiritul de pionierat al Inknovators este reflectat de asemenea în serviciile e-tehnice care sunt asigurate 24 ore / 7 zile pe saptamana clienților din toată lumea. Puteți astfel  adresa non-stop întrebări online experților ce au dezvoltat acest sistem de cerneala.
Experții tehnici vă vor pune la dispoziție cunoștințe și know how cu privire la întregul portofoliu de produse, creând astfel o legătură între utilizatorul final și Inknovators.
35564374_630371730644250_5876130794166026240_n_1_400
inknovators-_fluorescent_pigment_400
unnamed_2_76Ce este Tehnologia de Binder a Cernelurilor Hibride pe Bază de Apă 
Deși în zilele noastre toți producătorii de cerneală produc cerneluri pe bază de apă utilizând poliuretan, acril sau un amestec din aceste două baze, Inknovators este mândră să anunțe că a dezvoltat o nouă tehnologie hibridă pe bază de apă, care îi face capabili să produca la scară mondială cerneluri unice pe bază de apă.
Luând în considerare faptul că Inknovators fabrică în propriile facilități materiile prime pentru cernelurile pe bază de apă, are de asemenea posibilitatea să acoperim cu silicon baza cernelii din poliuretan, împreună cu alți 5 produși chimici înainte de procesul de producție, ceea ce asigură cernelurilor pe bază de apă caracteristici de extra elasticitate, finețe, rezistență înaltă la spălare și la frecare repetată, asigurând o suprafață mată și neaderentă.
122_400
4_kopya_400
Reamintim avantajele majore ale tehnologiei hibride pe bază de apă Inknovators:
 
unnamedCernelurile sunt fabricate dintr-un singur component, fără a fi nevoie de niciun aditiv, catalizator etc. 
unnamed_1Timpul până la înfundarea sitelor la utilizarea produselor hibride pe bază de apă este de cel puțin 3-4 ori mai lung în comparație cu oricare altă cerneală pe bază de apă.
unnamed_2 Utilizând tehnologia hibridă nu veți întâlni problemele comune la imprimare, cum ar fi înfundarea ecranului sau uscarea pe ecran.

unnamed_1_82  Cernelurile Inknovators sunt certificate OEKO-TEX / ECO PASSPORT. De asemenea auxiliarii și pigmenții folosiți sunt în conformitate cu cerințele  actuale GOTS version 5.0 (Global Organic Textile Standard).

Daca sunteți interesați, vă stăm la dispoziție pentru a stabili detaliile ulterioare.

Cu urări de bine,

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.