Patronatul Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate

  • Telefon: 0722 809 006
  • Email: birou@apiip.ro

MASCA DE PROTECȚIE TRATATĂ ANTIVIRAL & ANTIBACTERIAN

MASCA DE PROTECȚIE TRATATĂ ANTIVIRAL & ANTIBACTERIAN

MASCA DE PROTECȚIE TRATATĂ ANTIVIRAL & ANTIBACTERIAN

Adăugat de: APIIP

  /   office@apiip.ro


La printcenter.ro textilele se tratează antiviral și antibacterian

pentru o protecție eficientă

 

Încă de la începutul stării de urgență în România, sibienii de la printcenter.ro au început să importe și să testeze tratamente pentru materiale textile, prin care acestea din urmă dobândesc proprietăți antivirale și antibacteriene.

 

Dezvoltatorul acestor tipuri de tratament este compania Heiq, din Elveția, cunoscută la nivel internațional în industria textilă, ca fiind una dintre cele mai active în domeniul inovării.

 

Până în prezent Heiq a dezvoltat 8 tipuri de tratament pentru materiale textile, dintre care 4 sunt disponibile pe printcenter.ro, pentru tratarea tuturor tipurilor de textile în rolă:

 

Testările efectuate pe tratamentul Viroblock au arătat eficiența acestuia în combaterea răspândirii virusului Sars-Cov-2 pe materialele textile. Studiile au fost efectuate în laboratorul Institutului Peter Doherty din Melbourne, Australia, și au demonstrat că în momentul în care virusul ia contact cu materialul tratat, compușii acestuia distrug învelișul lipidic al virusului, determinând descompunerea acestuia.

 

Informația a făcut înconjurul lumii, iar jucătorii importanți din domeniile textile, sportswear și homedeco au început să incorporeze noua tehnologie în produsele lor.

 

În România, opinia publică este împărțită în două tabere: pe de o parte sunt cei care au înțeles importanța unui astfel de tratament, în ceea ce privește sănătatea publică, dar și oportunitățile de business care vin odată cu el; iar de cealaltă parte sunt scepticii care nu pot fi convinși cu argumente logice și științifice.

 

Până în clipa de față, printcenter.ro, alături de cea mai nouă ramură a sa, textiledivision.com, comercializează măști de protecție din material textil tratat antiviral și antibacterian, și oferă servicii de tratare a tuturor tipurilor de materiale textile (naturale, sintetice, nețesute) cu cele 4 tipuri de tratament, pe lângă serviciile de producție publicitară pentru care sunt cunoscuți pe piața românească.

 

Reprezentanții printcenter.ro ne-au confirmat pregătirea unei noi linii de produse textile tratate antiviral și antibacterian, destinate industriilor horeca, homedeco și articole sportive.

 117335203_322159185604620_4184952193590222129_n_400_01 117603516_1492635334252231_7773135193352087461_n_400

 

 

 

Categorii noutăți
Abonare newsletter

Mă abonez

Alăturați-vă misiunii noastre de a schimba industria de publicitate.